چهارشنبه ٠٢ اسفند ١٣٩٦ - 
1 2
 
منو اصلی
صفحه اصلي > قوانين و ضوابط > حداقل ضوابط فني و بهداشتي واحد هاي مواد غذايي و آشاميدني 
 
 

 

حداقل ضوابط فني و بهداشتي براي تاسيس و بهره برداري واحد هاي توليد و بسته بندي مواد غذايي
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده نمک طعام
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده فرآورده های کنسروی و نیمه کنسروی
حداقل ضوابط فني و بهداشتي واحد هاي  تولید کننده انواع فرآورده های کنسروی (گوشتي و غير گوشتي)
حداقل ضوابط فني و بهداشتي واحد هاي  آماده سازی و بسته بندی حبوبات و غلات
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده فرآورده های پاستا
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده فراورده های گوشتی
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده فراورده های لبنی
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده خشکبار
حداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري واحد هاي توليد كننده فرآورده هاي يخي
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید کننده ماده اولیه و تولید کنندگان ظروف نچسب
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید و بسته بندی صنایع غذایی
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده اسانس، عرقیات و عصاره های گیاهی
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده قند و شکر
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده فرآورده های تخم مرغ
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده غذاهای آماده و نیمه آماده مصرفی
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای توليد كننده آرد حبوبات و غلات
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده شکلات و فرآورده های کاکائویی
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع آدامس
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های سیب زمینی و غلات
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده فرآورده های آردی غیر پاستا
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع سبزیجات تازه و منجمد و خشک
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع تافی و آبنبات
حداقل ضوابط فني و بهداشتي واحدهاي توليد كننده يخ خوراكي ويرايش 1392
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده روغن های خوراکی خام گیاهی
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده ساندویچ های سرد
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده روغن های گیاهی خوراکی و مارگارین
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع آبمیوه ،نکتار، نوشابه های میوه ای بدون گاز،شربت و کنسانتره
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده بسته بندی مواد غذایی فرآیند شده
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده ژلاتین خوراکی
دستورالعمل اجرايي غذاهاي فراسودمند و غني سازي اختياري مواد خوراكي و آشاميدني
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده حلوا ارده
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده خاک رنگبر
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده مقوا جهت بسته بندی مواد خوراکی
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده فرآوری پسته
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده فرآورده های شیری پروبیوتیک
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده و مصرف کننده ظروف پلیمری به منظور بسته بندی روغن های خوراکی روغن های
حداقل ضوابط فني و بهداشتي انبار هاي موادو فرآورده های غذايي،آرايشي و بهداشتي (بازنگری اردیبهشت 1395)
حداقل ضوابط فني و بهداشتي واحد هاي توليد كننده انواع سركه
حداقل ضوابط برچسب گذاري مواد غذايي بازنگري 1393
ضابطه ظروف پليمري چند بار مصرف در حمل و نقل روغن هاي خوراكي
دستورالعمل صدور شناسه نظارت و حداقل ضوابط فني و بهداشتي نانوائيها
حداقل ضوابط فني و بهداشتي واحدهاي توليد كننده ميوه فرآوري و لواشك
ضوابط فني برچسب گذاري مواد غذايي مجاز به درج عبارات "با ترانس كم" و " بدون ترانس"
حداقل ضوابط فني و بهداشتي واحد هاي توليد كننده آب معدني
حداقل ضوابط فني و بهداشتي واحدهای کوچک تولید و بسته بندی (کارگاهی) 
حداقل ضوابط فني و بهداشتي واحد‌هاي آماده سازي و بسته بندي ادويه و چاشني
حداقل ضوابط فني و بهداشتي واحد‌هاي توليد كننده نوشيدني مالت
ضابطه ويژگي‌هاي دمنوش‌هاي گياهي و ميوه‌اي
حداقل ضوابط فني و بهداشتي واحد‌هاي کترینگ(تدوین اردیبهشت 1395)
 

 

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - خيابان وليعصر- روبرو پارك ساعي-خيابان آبشار-پلاك47-معاونت غذا و دارو
تلفن : 84248 - 021
پست الکترونیک : fdo@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.