دوشنبه ٢٩ مرداد ١٣٩٧ - 
1 2
 
منو اصلی
صفحه اصلي > قوانين و ضوابط > قوانين و دستورالعمل ها 
 
 

 

   

ضوابط و معيار استقرار كارخانجات توليد و بسته بندي و اماكن دامي (حداقل فواصل با واحدهاي صنعتي،خدماتي،سكونتگاه ها،عوارض طبيعي)

آيين نامه اعطاء نشان ايمني و سلامت بازنگري بهمن 1392(سيب سلامت)
دستورالعمل اجرايي نحوه‌ي صدور و تمديد نشان ايمني و سلامت
دستورالعمل اجرايي نحوه پايش فرآورده هاي داراي نشان ايمني و سلامت در سطح عرضه
دستورالعمل درج آرم سازمان غذا و دارو و شماره پروانه ساخت يا واردات يا شناسه نظارت بر برچسب مواد غذايي ،آشاميدني ،آرايشي و بهداشتي توليد داخل و وارداتي
چارت مسئولين فني كارخانجات مشمول قوانين مواد خوراكي ،آشاميدني،آرايشي و بهداشتي
يكسان سازي عناوين پروانه هاي بهداشتي
دستورالعمل احرایی واحد های کوچک تولید و بسته بندی (کارگاهی)( بازنگری بهمن 1395)
دستورالعمل الحاقي صدور شناسه نظارت كارگاهي برنج (بازنگري فروردين 1393)
دستورالعمل اجرايي غذاهاي فراسودمند و غني سازي اختياري مواد خوراكي و آشاميدني
دستورالعمل الزام اخذ پروانه هاي بهداشتي توسط واحد هاي توليدي يخ
دستورالعمل تعيين تكليف محموله هاي پسته صادراتي به اتحاديه اروپا
ليست حداقل نمونه براي كنترل كيفي محصولات غذايي،بهداشتي وآرايشي
دستورالعمل وادرات و توليد چاي اسانس دار  /   كاربرگ اختصاصي چاي اسانس دار
دستورالعمل تمديد پروانه مسئول فني كارخانجات
الزام اندازه گيري فاكتور‌هاي ميكروبي جديد در مواد غذايي از تاريخ 01/05/1393
بخشنامه بازنگري ممنوعيت استفاده از چربي گياهي در فرآورده‌هاي لبني
بخشنامه ممنوعيت استفاده از گوشت جداسازي شده به روش مكانيكي (خمير مرغ) در فرآورده‌هاي گوشتي
دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و افزایش زمان ماندگاری مواد اولیه غذایی و آرایشی و بهداشتی
بخشنامه برچسب گذاري ليبل محصولات غذايي دقيقا مطابق با پروانه ساخت
دستورالعمل اجرايي درخصوص موجودات زنده تغيير ژنتيكي يافته و فرآورده هاي مرتبط با مواد غذايي (بازنگري دي 93)

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور و تمدید پروانه بهداشتی ساخت(جهت صادرات)/ پروانه بهداشتی ساخت (تولید قراردادی جهت صادرات)فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور و تمدید پروانه های بهداشتی انبارهای نگه داری مواد و فرآورده های غذایی،آرایشی و بهداشتی(بازنگری اردیبهشت 1395)
دستورالعمل اصلاح نام سازمان غذا و دارو

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور گواهی بهداشت محموله اي وگواهی بهداشت مدت دارجهت صادرکنندگان فرآورده هاي غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه تاسیس و بهره برداری واحد های کترینگ

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه بهداشتی ساخت فرآورده های خوراکی، آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی)بازنگری خرداد 96)

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه بهداشتی تولید قراردادی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی (بازنگری خرداد 96)

 

 

 

 

 

 

 

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
 
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - خيابان وليعصر- روبرو پارك ساعي-خيابان آبشار-پلاك47-معاونت غذا و دارو
تلفن : 84248 - 021
پست الکترونیک : fdo@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.