سو استفاده از نام و لوگو مرکز تحقیقات جمهوری اسلامی ایران
|
صدور گواهی انطباق مدت دار
|
لیست اقلام آسیب رسان به سلامت به جهت منع تبلیغات
|
دوره های اجباری بدو خدمت و تمدید پروانه مسولین فنی
|
|
|
|
ضوابط و دستور العمل جدید مشاغل خانگی
|
تاکید بر رعایت الزامات پیشگیری از شیوع بیماری کرونا و گزارش اقدامات ضروری در واحدهای تولیدکننده موادغذایی و آشامیدنی
|
دوره آموزشی نمونه برداری موادغذایی با رویکرد کاربردی 98/11/15
برگزار کننده: مرکز تحقیقات حلال
|
الزام تعیین محل دقیق کارگاه/کارخانه بر روی نقشه در سامانه TTAC
|
باتوجه به نامه شماره 655/92614 مورخ 98/10/11 سازمان غذا و دارو الزام میدارد کلیه شرکتهای تولیدکننده، واردکننده و پخش اقلام غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی حداکثر تا تاریخ 98/10/30 نسبت به ثبت اطلاعات دقیق انبارها و مراکز نگهداری خود در سامانه TTAC اقدام نمایند.
|
مشاهده دسته بندی و تاریخ ثبت منبع شرکتهای غذایی و آشامیدنی به تفکیک
|
بخشنامه الزام ثبت منبع واحدهای تولید آرایشی و بهداشتی در سامانه ttac و انجام کلیه امور مربوط به صدور پروانه های جدید از طریق سامانه مهلت نهایی تا 98/10/30
-
پس از ثبت اطلاعات در سامانه و اختصاص کد ده رقمی به کارخانه، پروانه های تاسیس و بهره برداری فیزیکی از درجه اعتبار ساقط میگردد.
|
اطلاعیه ثبت اطلاعات مراکز نگهداری، توزیع و پخش مواداولیه و فرآورده های غذایی و آشامیدنی
|
راهنمای ثبت درخواست منبع (پروانه بهره برداری واحدهای غذایی ، آشامیدنی و بسته بندی)
گروه و دسته های ثبت منبع مواد غذایی و اشامیدنی
|
اطلاعیه نحوه درخواست پروانه های بهداشتی ثبت منبع (تاسیس و بهره برداری)
|
اطلاعیه ثبت درخواست پروانه منبع غذا و آشامیدنی
|
اطلاعیه الزام ثبت مواد اولیه شرکت های تولید کننده فرآورده های آرایشی و بهداشتی
|
اطلاعیه انجام ثبت منبع توسط مسولین فنی
|
اطلاعیه در خصوص ترکیبات تراریخته
|
|