مدیریت نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی از سه بخش به شرح ذیل تشکیل یافته است:
1-واحد نظارت ، بازرسی و صدور پروانههای بهداشتی کازخانجات مواد غذایی 2- واحد ترخیص 3- واحد رسیدگی به شکایات اطلاعیه های موردنیاز و ضروری شرکت ها
وظایف و اهداف اداره نظارت، بازرسی و صدور پروانه بهداشتی کارخانجات مواد غذایی :
هدف: کلیه وظایف مربوط به برنامه ریزی و نظارت بر فرآورده های غذایی؛ آشامیدنی بر عهده این مدیریت می باشد. این واحد مسئول است در راستای اجرای شرح وظایف وزارت بهداشت؛ سلامت فرآوردهای مذکور و نظارت بر اجرای آنها تضمین نماید.
وظایف: 1-پاسخ استعلام سازمان صنعت ،معدن و تجارت و سازمان جهاد کشاورزی در مرحله تاسیس کارخانه 2-پاسخ استعلام سازمان جهادکشاورزی در خصوص واحدهای متقاضی دریافت شناسه نظارت مشاغل خانگی 4-پاسخ استعلام واحدهای صنفی در خصوص واحدهای متقاضی دریافت شناسه نظارت کارگاهی 5-صدور و اصلاح پروانه بهداشتی تاسیس و بهره برداری پس از انجام امور کارشناسی و طرح در کمیسیون فنی و قانونی 6-صدور ،اصلاح و تمدید پروانه بهداشتی ساخت پس از انجام امور کارشناسی و طرح در کمیسیون فنی و قانونی 7- صدور و اصلاح و تمدید پروانه بهداشتی تاسیس ، بهره برداری و ساخت کارگاهی و و پس از انجام امور کارشناسی و طرح در کمیسیون فنی وقانونی 8-تایید صلاحیت مسئول فنی از طریق سامانه TTAC 9- صدور ، تمدید و اصلاح پروانه بهداشتی ساخت استفاده از ظرفیت خالی 10- پیگیری دستورالعمل ها و ضوابط اداره کل نظارت و ارزیابی فرآوردهای خوراکی و آشامیدنی شامل طرح عملیاتی کاهش نمک ،قند ، روغن و تراریختگی ، پایش گندم های مصرفی و غنی سازی آرد با آهن و اسیدفولیک، پیگیری و اجرای طرح های دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت 11- آموزش مسئول فنی کارخانجات در خصوص اجرای برنامه نشانگر رنگی و درج بر روی لیبل های محصولات تولیدی 12-ممیزی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی و تشکیل جلسات FSMSو اعطاء مجوز جهت درج لگوهای HACCP و ISO22000بر روی لیبل 13- نمونه برداری و بررسی باقیمانده سموم و آفات کشاورزی جهت ارسال نتایج به اداره کل نظارت و ارزیابی فرآردههای غذایی و آشامیدنی به منظور سیاستگزاری کلان کشوری 14- صدور گواهی بهداشت جهت صادرات مواد غذایی 15- تکمیل کاربرگ ارزیابی برنامههای پیشنیازی ( PRPs ) و درجه بندی واحدهای تولید مواد غذایی و آشامیدنی بر اساس آن 16- بازرسی از کارخانجات مواد غذایی جهت بررسی موارد ذیل:
کارشناس واحد صدور مجوز ورود و ترخیص مواد اولیه خوراکی، آشامیدنی و آرایشی:
وظایف واحد پاسخگویی به شکایات:
|
|
|