دسترسی به آرشیو بخشنامه های سایت سازمان غذا و دارو
|
بخشنامه ممنوعیت استفاده از تیتانیوم دی اکساید در صنایع بسته بندی در تماس مستقیم موادغذایی و آشامیدنی
بخشنامه ممنوعیت استفاده از تیتانیوم دی اکساید در صنایع غذایی
|
الزام اخذ مجوزهای بهداشتی جهت خاکهای دیاتومیت، پرلیت، کربن/زغال فعال و...
فهرست برخی تولیدکنندگان مواداولیه فوق الذکرفاقد مجوز
|
دستورالعمل اجرایی غذاهای عملگرا و غنی سازی اختیاری |
دستورالعمل صدور مجوزهای بهداشتی محصولات ارگانیک |
بخشنامه اقدامات ضروری در واحدهای تولید کننده مواد غذایی و آشامیدنی با توجه به شیوع بیماری کرونا ویروس (اسفند 98) |
دستورالعمل اجرایی غذهای عملگرا و غنی سازی اختیاری موادخوراکی و آشامیدنی (بازنگری آذر98) |
دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی شرکت پخش و نوزیع فرآورده های غذایی و آشامیدنی (ویرایش پاییز 98)
فرم1: فرم تعهد و سوگندنامه مسئول فنی و مدیرعامل /موسس / موسسین شرکت پخش و توزیع
فرم2: فرم معرفی انبارهای شرکت پخش
فرم3: فرم معرفی شعب استانی شرکت پخش و توزیع
فرم4: فرم اطلاعات ناوگان حمل و نقل شرکت پخش
|
|
|
|
|
|
دستورالعمل درج آرم سازمان غذا و دارو و شماره پروانه ساخت یا واردات یا شناسه نظارت بر برچسب مواد غذایی ،آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی تولید داخل و وارداتی
|
چارت مسئولین فنی کارخانجات مشمول قوانین مواد خوراکی ،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی
|
یکسان سازی عناوین پروانه های بهداشتی
|
دستورالعمل احرایی واحد های کوچک تولید و بسته بندی (کارگاهی)( بازنگری بهمن 1395)
|
دستورالعمل الحاقی صدور شناسه نظارت کارگاهی برنج (بازنگری فروردین 1393)
|
دستورالعمل اجرایی غذاهای فراسودمند و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی
|
دستورالعمل الزام اخذ پروانه های بهداشتی توسط واحد های تولیدی یخ
|
دستورالعمل تعیین تکلیف محموله های پسته صادراتی به اتحادیه اروپا
|
لیست حداقل نمونه برای کنترل کیفی محصولات غذایی،بهداشتی وآرایشی
|
دستورالعمل وادرات و تولید چای اسانس دار / کاربرگ اختصاصی چای اسانس دار
|
دستورالعمل تمدید پروانه مسئول فنی کارخانجات
|
الزام اندازه گیری فاکتورهای میکروبی جدید در مواد غذایی از تاریخ 01/05/1393
|
بخشنامه بازنگری ممنوعیت استفاده از چربی گیاهی در فرآوردههای لبنی
|
بخشنامه ممنوعیت استفاده از گوشت جداسازی شده به روش مکانیکی (خمیر مرغ) در فرآوردههای گوشتی
|
دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و افزایش زمان ماندگاری مواد اولیه غذایی و آرایشی و بهداشتی
|
بخشنامه برچسب گذاری لیبل محصولات غذایی دقیقا مطابق با پروانه ساخت
|
دستورالعمل اجرایی درخصوص موجودات زنده تغییر ژنتیکی یافته و فرآورده های مرتبط با مواد غذایی (بازنگری 98)
|
دستورالعمل اجرایی نحوه صدور و تمدید پروانه بهداشتی ساخت(جهت صادرات)/ پروانه بهداشتی ساخت (تولید قراردادی جهت صادرات)فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی
|
دستورالعمل اجرایی نحوه صدور و تمدید پروانه های بهداشتی انبارهای نگه داری مواد و فرآورده های غذایی،آرایشی و بهداشتی(بازنگری اردیبهشت 1395)
|
دستورالعمل اصلاح نام سازمان غذا و دارو
|
دستورالعمل اجرایی نحوه صدور گواهی بهداشت محموله ای وگواهی بهداشت مدت دارجهت صادرکنندگان فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
|
دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه تاسیس و بهره برداری واحد های کترینگ
دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه بهداشتی ساخت فرآورده های خوراکی، آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی)بازنگری خرداد 96)
دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه بهداشتی تولید قراردادی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی (بازنگری خرداد 96)
|
|