×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

 

   

 

دسترسی به آرشیو بخشنامه های سایت سازمان غذا و دارو

 

بخشنامه ممنوعیت استفاده از تیتانیوم دی اکساید در صنایع بسته بندی در تماس مستقیم موادغذایی و آشامیدنی

بخشنامه ممنوعیت استفاده از تیتانیوم دی اکساید در صنایع غذایی

الزام اخذ مجوزهای بهداشتی جهت خاکهای دیاتومیت، پرلیت، کربن/زغال فعال و...

فهرست برخی تولیدکنندگان مواداولیه فوق الذکرفاقد مجوز

 

دستورالعمل اجرایی غذاهای عملگرا و غنی سازی اختیاری
 
دستورالعمل صدور مجوزهای بهداشتی محصولات ارگانیک
 
بخشنامه اقدامات ضروری در واحدهای تولید کننده مواد غذایی و آشامیدنی با توجه به شیوع بیماری کرونا ویروس (اسفند 98)
 
دستورالعمل اجرایی غذهای عملگرا و غنی سازی اختیاری موادخوراکی و آشامیدنی (بازنگری آذر98)

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی شرکت پخش و نوزیع فرآورده های غذایی و آشامیدنی (ویرایش پاییز 98)

فرم1: فرم تعهد و سوگندنامه مسئول فنی و مدیرعامل /موسس / موسسین شرکت پخش و توزیع

فرم2: فرم معرفی انبارهای  شرکت پخش

فرم3: فرم معرفی شعب استانی شرکت پخش و توزیع

فرم4: فرم اطلاعات ناوگان حمل و نقل شرکت پخش

 

دستورالعمل درج آرم سازمان غذا و دارو و شماره پروانه ساخت یا واردات یا شناسه نظارت بر برچسب مواد غذایی ،آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی تولید داخل و وارداتی

چارت مسئولین فنی کارخانجات مشمول قوانین مواد خوراکی ،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی

یکسان سازی عناوین پروانه های بهداشتی

دستورالعمل احرایی واحد های کوچک تولید و بسته بندی (کارگاهی)( بازنگری بهمن 1395)

دستورالعمل الحاقی صدور شناسه نظارت کارگاهی برنج (بازنگری فروردین 1393)

دستورالعمل اجرایی غذاهای فراسودمند و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی

دستورالعمل الزام اخذ پروانه های بهداشتی توسط واحد های تولیدی یخ

دستورالعمل تعیین تکلیف محموله های پسته صادراتی به اتحادیه اروپا

لیست حداقل نمونه برای کنترل کیفی محصولات غذایی،بهداشتی وآرایشی

دستورالعمل وادرات و تولید چای اسانس دار  /   کاربرگ اختصاصی چای اسانس دار

دستورالعمل تمدید پروانه مسئول فنی کارخانجات

الزام اندازه گیری فاکتور‌های میکروبی جدید در مواد غذایی از تاریخ 01/05/1393

بخشنامه بازنگری ممنوعیت استفاده از چربی گیاهی در فرآورده‌های لبنی

بخشنامه ممنوعیت استفاده از گوشت جداسازی شده به روش مکانیکی (خمیر مرغ) در فرآورده‌های گوشتی

دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و افزایش زمان ماندگاری مواد اولیه غذایی و آرایشی و بهداشتی

بخشنامه برچسب گذاری لیبل محصولات غذایی دقیقا مطابق با پروانه ساخت

دستورالعمل اجرایی درخصوص موجودات زنده تغییر ژنتیکی یافته و فرآورده های مرتبط با مواد غذایی (بازنگری 98)

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور و تمدید پروانه بهداشتی ساخت(جهت صادرات)/ پروانه بهداشتی ساخت (تولید قراردادی جهت صادرات)فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور و تمدید پروانه های بهداشتی انبارهای نگه داری مواد و فرآورده های غذایی،آرایشی و بهداشتی(بازنگری اردیبهشت 1395)

دستورالعمل اصلاح نام سازمان غذا و دارو

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور گواهی بهداشت محموله ای وگواهی بهداشت مدت دارجهت صادرکنندگان فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه تاسیس و بهره برداری واحد های کترینگ
 

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه بهداشتی ساخت فرآورده های خوراکی، آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی)بازنگری خرداد 96)
 

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه بهداشتی تولید قراردادی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی (بازنگری خرداد 96)

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

دستورالعمل اجرایی فرایند بررسی و صدور، تمدید و لغو مجوزهای بهداشتی برای محصولات غذایی تغییر شکل یافته  ژنتیکی(تراریخته)

 

 

تعهدنامه عدم تراریختگی

بخشنامه محموله های نهاده دامی

 

چک لیست ارزیابی برنامه های پیشنیازی حفظ ایمنی و سلامت غذا در واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی داخل کشور

 

 

چک لیست ممیزی سیستم مدیریت ایمنی موتدغذایی مبتنی بر ایزو2200:2018

 

چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی

 

دستورالعمل شناسایی و نحوه برخورد با خطاها و تخلفات نظام رهگیری، ردیابی و کنترل اصالت فراورده های سلامت محور

 

ثبت درخواست نام تجاری غذایی و آشامیدنی

دستورالعل اجرایی بررسی و ارزیابی علامت تجاری برای فرآورده و مواد اولیه غذایی، اشامیدنی و بسته بندی  تولید داخل و وارداتی

دستورالعمل اجرایی فرآیند ثبت نام مسئول سلامت کالا (تولید کننده و وارد کننده)و ثبت اطلاعات شرکت، ثبت نام مسئول فنی فرآیند انتخاب مسئول فنی، نحوه ارسال تیکت

الزام اخذ مجوزهای بهداشتی جهت خاکهای دیاتومیت، پرلیت، کربن/زغال فعال و...

فهرست برخی تولیدکنندگان مواداولیه فوق الذکرفاقد مجوز

 

دستورالعمل اجرایی غذاهای عملگرا و غنی سازی اختیاری
 
دستورالعمل صدور مجوزهای بهداشتی محصولات ارگانیک
 
بخشنامه اقدامات ضروری در واحدهای تولید کننده مواد غذایی و آشامیدنی با توجه به شیوع بیماری کرونا ویروس (اسفند 98)
 
دستورالعمل اجرایی غذهای عملگرا و غنی سازی اختیاری موادخوراکی و آشامیدنی (بازنگری آذر98)

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی شرکت پخش و نوزیع فرآورده های غذایی و آشامیدنی (ویرایش پاییز 98)

فرم1: فرم تعهد و سوگندنامه مسئول فنی و مدیرعامل /موسس / موسسین شرکت پخش و توزیع

فرم2: فرم معرفی انبارهای  شرکت پخش

فرم3: فرم معرفی شعب استانی شرکت پخش و توزیع

فرم4: فرم اطلاعات ناوگان حمل و نقل شرکت پخش

ضوابط و معیار استقرار کارخانجات تولید و بسته بندی و اماکن دامی (حداقل فواصل با واحدهای صنعتی،خدماتی،سکونتگاه ها،عوارض طبیعی)

آیین نامه اعطاء نشان ایمنی و سلامت بازنگری بهمن 1392(سیب سلامت)

دستورالعمل اجرایی نحوه‌ی صدور و تمدید نشان ایمنی و سلامت

دستورالعمل اجرایی نحوه پایش فرآورده های دارای نشان ایمنی و سلامت در سطح عرضه

 

دستورالعمل درج آرم سازمان غذا و دارو و شماره پروانه ساخت یا واردات یا شناسه نظارت بر برچسب مواد غذایی ،آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی تولید داخل و وارداتی

چارت مسئولین فنی کارخانجات مشمول قوانین مواد خوراکی ،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی

یکسان سازی عناوین پروانه های بهداشتی

دستورالعمل احرایی واحد های کوچک تولید و بسته بندی (کارگاهی)( بازنگری بهمن 1395)

دستورالعمل الحاقی صدور شناسه نظارت کارگاهی برنج (بازنگری فروردین 1393)

دستورالعمل اجرایی غذاهای فراسودمند و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی

دستورالعمل الزام اخذ پروانه های بهداشتی توسط واحد های تولیدی یخ

دستورالعمل تعیین تکلیف محموله های پسته صادراتی به اتحادیه اروپا

لیست حداقل نمونه برای کنترل کیفی محصولات غذایی،بهداشتی وآرایشی

دستورالعمل وادرات و تولید چای اسانس دار  /   کاربرگ اختصاصی چای اسانس دار

دستورالعمل تمدید پروانه مسئول فنی کارخانجات

الزام اندازه گیری فاکتور‌های میکروبی جدید در مواد غذایی از تاریخ 01/05/1393

بخشنامه بازنگری ممنوعیت استفاده از چربی گیاهی در فرآورده‌های لبنی

بخشنامه ممنوعیت استفاده از گوشت جداسازی شده به روش مکانیکی (خمیر مرغ) در فرآورده‌های گوشتی

دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و افزایش زمان ماندگاری مواد اولیه غذایی و آرایشی و بهداشتی

بخشنامه برچسب گذاری لیبل محصولات غذایی دقیقا مطابق با پروانه ساخت

دستورالعمل اجرایی درخصوص موجودات زنده تغییر ژنتیکی یافته و فرآورده های مرتبط با مواد غذایی (بازنگری 98)

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور و تمدید پروانه بهداشتی ساخت(جهت صادرات)/ پروانه بهداشتی ساخت (تولید قراردادی جهت صادرات)فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور و تمدید پروانه های بهداشتی انبارهای نگه داری مواد و فرآورده های غذایی،آرایشی و بهداشتی(بازنگری اردیبهشت 1397)

دستورالعمل اصلاح نام سازمان غذا و دارو

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور گواهی بهداشت محموله ای وگواهی بهداشت مدت دارجهت صادرکنندگان فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه تاسیس و بهره برداری واحد های کترینگ
 

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه بهداشتی ساخت فرآورده های خوراکی، آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی)بازنگری خرداد 96)
 

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه بهداشتی تولید قراردادی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی (بازنگری خرداد 96)

 

 

 

 

 

 

 

 

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست